Ordningsregler

I samband med att man blir medlem i Märsta Alliance så förbinder man sig att följa våra regler och brott mot reglerna innebär per automatik avstänging från all tränings och tävlingsverksamhet. De som tar beslut angående avstängningsamt längd på avstängning är instrukörerna i Märsta Alliance.

* All verksamhet som är kopplad till Märsta Alliance utförs endast i Märsta Alliances träningslokaler eller av tränare andra angivna lokaler

* Alla religösa åsikter, politiska åsikter, samtal om brott mot Svensk lag och andra åsikter som KAN vara kränkande mot en annan person lämnas i omklädningsrummet tillsammans med de civila kläderna. Märsta Alliance är en frizon där vi enbart ägnar oss åt träning

* Under träning och tävling använder alla vårdat språk och uppför sig ödmjukt och trevligt mot motståndare och träningskamrater.

* Under träning och tävling är vi hygienska vilket innebär att man använder rena kläder, inte luktar svett eller är ofräsch på annat sätt, har korta tånaglar och fingernaglar och tar av oss smycken, örhängen och piercingar.

* Märsta Alliance tar starkt avstånd mot all form av dopning, droger, rasism () och våld

Niclas Ottosson
Nicklas Bergman
Jens Douhan
Jörgen Söderkvist
Roger Vesterholm
Martin Jansson
Per Saxby
Nicklas Hultgren
Nicklas Larsson
Mikael Spåman
Daniel Wuopio
Marcus Wuopio

Information:


Roger Vesterholm


Vi erbjuder följande stilar:
-Thaiboxning (Muay thai)
-MMA
-Kickboxning
-Submission wrestling

Har du några frågor om om oss, tider, grupper eller våra stilar?

Hör gärna av dig till:
info@alliance1.se